Personeelshandboek

Een personeelshandboek is een goed middel om een werknemer wegwijs te maken binnen jouw onderneming. In het handboek staan de (gedrags-)regels hoe binnen de onderneming gewerkt wordt. Voor de werknemers wordt het daarmee nog duidelijker hoe zich te gedragen en hoe te handelen.

Het opstellen van een dergelijk boekwerk volgens de juiste juridische richtlijnen kost veel tijd. Daarom hebben wij een sjabloon opgesteld van een compleet personeelshandboek dat je kunt aanpassen op de geldende voorwaarden binnen jouw winkel.

Wel of geen mobiele telefoon tijdens werktijden? Wat is het protocol voor ziekmeldingen? En wat zijn de regels voor de dagelijkse rook- en lunchpauzes? Het personeelshandboek van INretail is inhoudelijk vormgegeven volgens de laatste cao- en juridische richtlijnen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is je bedrijfsinformatie in te vullen en de informatie weg te laten die niet op jouw bedrijf van toepassing is. Met het Personeelshandboek heb je een volledig en professioneel naslagwerk in handen dat je nog jarenlang kunt gebruiken voor je toekomstige medewerkers.

Leden van INretail kunnen het professionele Personeelshandboek voor €299,- euro bestellen (niet-leden prijs is €1.000,- euro). Het handboek is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Je ontvangt het digitale Personeelshandboek per mail. Sinds 2020 zijn alle leden van Tuinbranche Nederland ook lid van INretail. Zij kunnen het Personeelshandboek dus gewoon aanvragen via de website van INretail.

 

Delen
dinsdag, 18 augustus 2020
Delen