Kiem! en opleidingen

Kiem! opleidingen is het opleidings- en trainingsplatform dat vanuit Tuinbranche Nederland is opgezet. Samen met onze partners zetten we ons in om tuincentrummedewerkers op te leiden, hun kennis bij te spijkeren en hen te inspireren.

Bij het opleiden is de praktische kant erg belangrijk. We willen dat medewerkers er op de werkvloer echt iets aan hebt. Daarom zijn de opleidingen, trainingen en workshops specifiek gericht op de tuinbranche en bevatten ze naast de nodige theorie vaak ook interactieve onderdelen. We hebben het aanbod ingedeeld in vijf thema’s, waarin we alle facetten op de winkelvloer én achter de schermen belichten.

  • Klantbenadering & hospitality
  • Assortiment & productkennis
  • Management & teambuilding
  • Styling & concepten
  • Veiligheid & gezondheid

De trainingen en opleidingen in ons aanbod worden zowel via open inschrijvingen als in de in-company variant aangeboden. 

Fysiek trainingsaanbod

Online leeromgeving

Naast de fysieke trainingen wordt op dit moment ook hard gewerkt aan een online leeromgeving van Kiem!. Samen met A New Spring bouwen we een platform waarin we verschillende micro-learnings (korte leeractiviteiten) en e-learnings plaatsen. De korte trainingen geven de tuincentrummedewerkers direct tips, tricks en makkelijke handvatten om klanten van advies te kunnen voorzien. Ook besteden we aandacht aan de bijdrage die medewerkers kunnen leveren aan het verduurzamen van Nederland en geven we inspiratie door middel van onder meer de jaarlijkse tuintrends.

Delen
maandag, 24 februari 2020
Delen