Samenwerking met INretail

Tuinbranche Nederland en INretail kennen sinds 2013 een hechte samenwerking en deze wordt steeds beter en hechter. Samen zorgen we ervoor dat we al onze leden zo goed mogelijk bij kunnen staan.

Sinds maart 2013 is Tuinbranche Nederland gevestigd in de bossen van Zeist. Wij wonen en werken intensief samen met INretail, de brancheorganisatie voor retailers in de mode-, schoenen-, sport- en woonbranche. Gezamenlijk vertegenwoordigen wij zo’n 7.500 bedrijven met ongeveer 14.000 winkels.

Sinds 2020 is de samenwerking met INretail naar een hoge niveau getild. Vanaf dat jaar zijn alle leden van Tuinbranche Nederland ook lid geworden van INretail. Vanaf nu worden kennis en inspiratie gedeeld, slagkracht en invloed vergroot. Hiervan profiteren alle aangesloten leden - de optelsom van ondernemers en leveranciers in de tuinbranche, mode (kleding, schoenen en sport) én wonen. In een gezamenlijk gesprek leggen directeuren Frank van der Heide (TBNL) en Jan Meerman (INretail) uit hoe zij dat voor zich zien.

Gesprek tussen Frank van der Heide en Jan Meerman

Delen
maandag, 1 januari 2018
Delen

Tag

Nieuws