Tuinbranche Nederland fiets-netwerkevent

Op 6 juni organiseren we het derde Tuinbranche Nederland fiets-netwerkevent. Inmiddels hebben zich al ruim 30 enthousiaste racefietsers gemeld. Variërend van retailers, kwekers, leveranciers tot servicepartners in de branche, een mooie club. We hebben er weer veel zin in!

We fietsen dit jaar in Friesland. We fietsen een stukje van de fiets 11-stedentochtroute en uiteraard door het mooie merengebied.

We starten met een lunch in Grou. Halverwege hebben we een tussenstop in Heeg bij Wayer Yachts. Een prachtig familiebedrijf dat kwalitatieve en innovatieve boten maakt en een uniek klant-service-model heeft met hub’s over de hele wereld. Iets heel bijzonders om te mogen bekijken.

We sluiten de middag uiteraard af met een vaartochtje en een hapje eten.

Ook dit jaar maken we verschillende groepen met verschillende snelheden, zodat iedereen op zijn eigen niveau meekan. De afstanden zullen variëren tussen de 75 en 90 km.

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Geef je dan voor donderdag 11 april op bij marc.luning@tuinbranche.nl of neem even contact op met Marc of Frank voor meer informatie.


Datum: donderdag 6 juni
Tijd: 12.00 uur tot 19.00/19.30 uur
Locatie: Grou en omgeving