Kiem! Opleidingen Inspiratiedag

Ben jij er klaar voor om jouw klanten van optimaal advies te voorzien? Of kun je wel een kickstart voor het nieuwe tuinseizoen gebruiken? Daar helpen we je graag bij met de Kiem! Opleidingen Inspiratiedag. Wij stomen je in één dag klaar voor het nieuwe seizoen.

Tijdens deze dag trainen en inspireren we jou(w medewerkers) op thema's als vergroening, duurzaamheid, verkoopvaardigheden en producttrainingen over onder meer tuingereedschap, meststoffen, potgrond en gewasbescherming.

Programma

  • Workshop van Mirko van Ingen, onze partner voor de Groene Klimaatpleinen en oud-medewerker van Intratuin, over de laatste innovaties voor de klimaatvriendelijke tuin. Thema's als duurzaamheid, vergroening, biodiversiteit, wateropvang en diervriendelijke tuinen komen aan bod. Hoe ga je hiermee om in het tuincentrum en hoe adviseer je jouw klant hier op een prettige manier over?
  • Trainingscarrousel waarin leveranciers jou in 45 minuten alles vertellen over de innovaties van hun producten. Je kiest in het totaal voor sessies van vier leveranciers (twee uit elke categorie). Zo sta jij vol zelfvertrouwen op de werkvloer en kun je klanten optimaal helpen met hun vragen. Tijdens dit trainingscarrousel volg je vier trainingen, waarbij je kunt kiezen uit de onderstaande leveranciers:
    • Tuingereedschap: GARDENA, Fiskars en Talen Tools
    • Meststoffen/gewasbescherming: ECOstyle, DCM, Pokon Naturado, Klasmann-Deilmann, Edialux en SBM.
  • Interactieve workshop gegeven door OVD Opleidingen. Tijdens deze workshop behandelen we verschillende klanttypen, klantbeleving en klantverwachtingen. Hoe kun je de kennis die je deze dag hebt opgedaan de volgende dag al gebruiken op de werkvloer?

Lees hier het uitgebreide programma

Praktisch

Voor wie: tuincentrummedewerkers
Datum en tijd: dinsdag 7 februari, 09:30 - 16:00 uur
Locatie: Bloemenveiling Plantion in Ede
Kosten: €25,- per deelnemer, inclusief lunch en koffie
Beschikbaarheid: we hebben plek voor 125 personen, dus wacht niet te lang

Meld je aan