Kick-off trainingsaanbod Kiem! 2022

Op donderdag 20 januari organiseert Tuinbranche Nederland een online bijeenkomst waarin we samen met onze partners het opleidingsaanbod van Kiem! Opleidingen voor 2022 presenteren.

Tijdens deze kick-off nemen we jullie mee in onze complete opzet van het platform Kiem! Opleidingen en haar drie pijlers. Samen met onze partners lichten wij het trainingsaanbod, zowel online als offline, toe en vertellen wij wat jullie als ondernemers/HR-mangers en jullie medewerkers kunnen verwachten.

We geven uitleg over de verschillende leervormen die we aanbieden – fysiek, online en blended – en nemen jullie mee in de inhoud van de verschillende opleidingen én wat deze opleidingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen. We hebben het natuurlijk ook over de praktische zaken, zoals investeringen in tijd en geld, de duur van de verschillende opleidingen, aanmelden en startdata.

Na een succesvol subsidietraject in 2021 waarin we 1.200 gratis opleidingen hebben kunnen verdelen in de branche, lopen er opnieuw een aantal subsidieaanvragen. Hiermee hopen we weer voordeel te kunnen bieden aan onze leden en hun medewerkers. Ook hier vertellen we meer over tijdens de kick-off.

We hopen jullie hier digitaal te ontmoeten!

Datum: donderdag 20 januari
Tijd: 16:00 - 17:15 uur
Locatie: online, via Microsoft Teams
Aanmelden: stuur een mail naar manon.deruijter@tuinbranche.nl